Plåtslageri från Skutskär

Åkerlinds Plåt AB är ett väletablerat, komplett byggföretag som utför alla vanligt förekommande plåtarbeten vid byggnation, tätskiktsarbeten, renoveringar och ventilation. Vi hjälper byggföretag, industri och fastighetsägare i Skutskär med omnejd. Företaget har en väl utbyggd verkstad med moderna maskiner anpassade till vår verksamhet. Inget jobb är för litet eller stort för oss. Välkommen att kontakta oss idag på 026-701 30!

Vår affärsidé är…

Att erbjuda kompetens inom plåtslageri och närbesläktade tjänster för våra kunder inom bygg, industri och fastighetssektorn. Vi arbetar med alla typer av uppdrag från totalentreprenader till service och underhåll att låta varje projekt tala för oss och därför kunna vara en referens till nya kunder.

Tjänsteutbud:

  • Totalentreprenad
  • Byggnadsplåt
  • Rostfritt
  • Tätskiktsarbeten

Behöriga Plåtslagare

Åkerlinds Plåt AB har alla certifikat och behörigheter som behövs inom diverse område. Vi använder kvalitetsmaterial från de ledande leverantörerna inom respektive verksamhetsområde för långsiktiga kundlösningar. Företaget innehar erforderliga entreprenad och trygghetsförsäkringar god ekonomi samt F-Skattsedel.